This project from 2011 was completely different to our Cheshire Oaks 2010 project, as the audience for the space was completely different. It was great fun using our creativity to create something contemporary but still fun, and it was fantastic to see families using it and enjoying it!

bwd project Brockhole Visitor Centre - Play and Learn

bwd project at Brockhole Visitor Centre - Play and Learn

[all images by bwd]

don't be shy, leave a reply!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s